Tork - Mýdlo a péče o pokožku

Položky 2126 z celkem 26

na stránku

Stránka:
  1. 1
  2. 2
  • Tork zásobník na pěnové mýdlo s Intuition™ senzorem

    Moderní design s hladkým povrchem a čistými liniemi, který se bude skvěle hodit na vaše toalety a umývárny. Vytvořte skvělý dojem, který podpoří image vysoké kvality vašeho podniku. Stylová nerezová ocel s ochranou proti otiskům prstů vypadá skvěle a zůstává vždy čistá.

    Dozvědět se více
    3589 Kč (2966 Kč bez DPH)

  • Tork zásobník na pěnové mýdlo

    Tork zásobník na pěnové mýdlo v designu Elevation je vhodný pro jakékoli toalety a umývárny a lze jej používat v kombinaci se širokou nabídkou Tork produktů pro péči o pokožku v hermeticky uzavřených lahvích. Snadno se používá a všem uživatelům nabízí dokonalou hygienu rukou. Zásobníky Elevation se vyznačují funkčním a moderním designem, který na vaše hosty udělá trvalý dojem.

    Dozvědět se více
    1179 Kč (974 Kč bez DPH)

  • Tork zásobník na pěnové mýdlo

    Tork zásobník na pěnové mýdlo v designu Elevation je vhodný pro jakékoli toalety a umývárny a lze jej používat v kombinaci s širokou nabídkou Tork produktů pro péči o pokožku v hermeticky uzavřených lahvích. Snadno se používá a všem uživatelům nabízí dokonalou hygienu rukou. Zásobníky Elevation se vyznačují funkčním a moderním designem, který na vaše hosty udělá trvalý dojem.

    Dozvědět se více
    1179 Kč (974 Kč bez DPH)

  • Zásobník na pěnové mýdlo Tork – se senzorem Intuition™

    Zásobník na pěnové mýdlo Tork v designu Elevation se senzorem Intuition™ vám pomáhá udělat na hosty dobrý dojem. Lze jej používat v kombinaci s širokou nabídkou produktů Tork pro péči o pokožku v hermeticky uzavřených lahvích. Bezdotykové dávkování zaručuje všem uživatelům dokonalou hygienu rukou. Zásobníky Elevation se vyznačují funkčním a moderním designem, který na vaše hosty udělá trvalý dojem.

    Dozvědět se více
    2489 Kč (2057 Kč bez DPH)

  • Zásobník na pěnové mýdlo Tork – se senzorem Intuition™

    Zásobník na pěnové mýdlo Tork v designu Elevation s Intuition™ senzorem vám pomáhá udělat na hosty dobrý dojem. Lze jej používat v kombinaci s širokou nabídkou produktů pro péči o pokožku v hermeticky uzavřených lahvích. Bezdotykové dávkování zaručuje všem uživatelům dokonalou hygienu rukou. Zásobníky Elevation se vyznačují funkčním a moderním designem, který na vaše hosty udělá trvalý dojem. Dozvědět se více
    2489 Kč (2057 Kč bez DPH)

  • Tork Alcohol tekutý dezinfekční prostředek na ruce

    Pomáhejte předcházet šíření infekcí pomocí vysoce účinného Tork Alcohol tekutého dezinfekčního prostředku s obsahem 80 % denaturovaného alkoholu. Speciální složení pro časté používání, které je prokazatelně šetrné k pokožce a nevytváří lepkavý film. Je vhodný především pro oblast zdravotnictví a splňuje i náročné požadavky umýváren před operačním sálem. Vhodné do všech zásobníků Tork na mýdla a dezinfekční prostředky (S4)

    Dozvědět se více

    Běžná cena: 399 Kč

    279 Kč (231 Kč bez DPH)

Položky 2126 z celkem 26

na stránku

Stránka:
  1. 1
  2. 2